Ugrás a tartalomra

Tartalomjegyzék erről az oldalról:

2019. június Veronika felszabadul

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

2019. június Veronika felszabadul

Azért kerestem fel Ágit,
mert a párkapcsolatomban történt események, problémák miatt úgy éreztem, hogy segítségre van szükségem. Voltam már előtte terapeutánál, illetve nagyon sok barát és szerettem állt mellettem, de azt éreztem, hogy igazán senki nem ért meg és nem is tudom jól kifejezni magam. Nem tudtam igazán megfogalmazni, hogy mi az, ami miatt nem tudok továbblépni. Csak azt tudtam, hogy ha ez így marad, akkor sokkal nagyobb lesz a baj és valamit lépnem kell.

A konzultáció alatt:
Lelkileg, szellemileg, sőt talán testileg is nagyon megterhelő volt a konzultáció. Természetesen pozitív értelemben, de kellett jó pár nap, hogy meg tudjam emészteni az elmondottakat és azokat a dolgokat amikre rávilágítottunk.A konzultáció után minden kitisztult és sokkal egyszerűbb lett. Nagyon sokat tanultam magamról, a múltamról, a családomról és kicsit minden világosabb lett. Másképp látok nagyon sok mindent.  Alapvetően nekem elengedni kell megtanulni dolgokat úgy gondolom és szabadulni a ”kis gonosz manótól a fejemben” ami teljesen fel tud emészteni. Megtanulni, hogy nem lehet mindent irányítani és van, amit egyszerűen nem tudok befolyásolni, csak leszűrhetem, hogy rám az hogy hat és mit tudok belőle tanulni.

A konzultáció óta
sokkal nyugodtabb vagyok, vagy jobban tudom kezelni a kritikus pillanatokat, a rossz gondolatokat. Szerintem attól mindenki csak több lehet, hogyha jobban megismeri magát.
Bármit hoz is felszínre a konzultáció, abból tudunk tanulni és lehet, hogy  sokkal jobban meg tudjuk érteni a történéseket magunk körül vagy jobban tudjuk kezelni a problémákat.

 

Visszaugrás a navigációhoz