Ugrás a tartalomra

Tartalomjegyzék erről az oldalról:

2018. október Ákos lelki gátja átszakadt

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

2018. október Ákos lelki gátja átszakadt

Az elmúlt időszakban számos olyan hatás ért a magánéletemben és a munkában, amelyeknek az lett a következménye, hogy az élet szinte minden területén stresszeltem. Ez kihat a párkapcsolatomra, a szexuális aktivitásomra és a szexuális életemre. Azért kerestem meg Ágit, hogy ezekre a problémákra keressünk megoldást, illetve, hogy ezek kezelésével, megtaláljam az utat a stresszmentesebb élet és a kiegyensúlyozott szexualitás felé.

A konzultáció után azt éreztem, hogy a dolgok kezdenek a helyükre kerülni. Itt azokra a dolgokra, érzésekre gondolok, amik eddig csak „kószáltak” bennem, de jó pár belőlük megtalálta az a polcot, ahova valóak.
 A konzultáció közben azt éreztem, hogy egy erős lelki gát szakadt át bennem, mely jelentősen befolyásolta az eddigi életemet. Emellett a konzultáció vége felé egyre inkább egy számomra megmagyarázhatatlan nyugalmat éreztem.

Azt gondolom, hogy csak saját magamon múlik, hogy élem meg a mindennapi élet hozta problémákat, hogy kezelem és milyen választ adok a lehetséges stressz forrásokra.

A kezelés óta nyugodtabbak az éjszakáim, pihentetőbb az alvás.

Azt gondolom, hogy ez a módszer mindenki számára nagyon hasznos, függetlenül attól, hogy milyen élethelyzetben van, vagy milyen problémával küzd. Kicsit olyan mintha madártávlatból néznéd magadat és hallanád a feltett kérdésekre adott válaszaidat, és abban a pillanatban mikor elhangzik a válasz tudod, hogy mi a megfelelő irány. Ez olyan mintha egy 3. személynek adnál tanácsot adott élethelyzetben, hiszen kívülállóként sokkal objektívebben tudsz megítélni dolgokat.

Visszaugrás a navigációhoz