Ugrás a tartalomra

Tartalomjegyzék erről az oldalról:

2019. szeptember Ákos élet – halál kérdései ;)

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

2019. szeptember Ákos élet – halál kérdései ;)

Alapvetően összetettebb a problémakör, amivel foglalkoztunk, de lényegében a legtöbb szegmense ennek a problémakörnek a haláltól való félelemhez vezet és a hipochondriámon keresztül ismertem ezt fel. Mivel a probléma komplex és érezhetően az életem minden területére kihat valamilyen szinten, így az általános életminőség javulását szeretném elérni.

A konzultáció során  egyrészt megismertem nagyjából, hogyan működik a kineziológia és milyen alapelveken épül, megértettem miért lehet mondjuk a kineziológia optimálisabb a problémáim kezelésére mint a pszichológia. Másrészt tapasztalhattam mélységeiben az énem, felszínre hoztunk olyan érzéseket, emlékeket, amelyek interpretációjának segítségével hamar a lelki gyógyulás útjára léphetek.

A foglalkozás alatt 
nagyon sok hatás ért, ha ezt szummázni szeretnénk az elég sematizált véleménynyilvánítás lenne.
Azt mondhatom, hogy mindegyik hatás alátámasztotta azt az érzést bennem, hogy a kineziológusom ténylegesen – a problémát felmérve és nem tanult problémakörbe kerítve, sémák alapján – szeretne segíteni rajtam, ami nagyobb erőt adott arra, hogy én is tudatos formálója legyek jellememnek. Összességében tehát pozitív benyomást keltett bennem a foglalkozás.

Személy szerint úgy érzem, hogy mindenben van választásom, ami a belső értékeimet illeti, az más kérdés, hogy tudok-e. De a foglalkozás megerősített abban, hogy ez teljes mértékben rajtam áll, a paradigmaváltás nem egy tőlem független fogalom és tevékenység. Természetesen egy alkalom nem elég a teljes „tisztulásra”, de azt mindenképp érzem, hogy könnyebben tudok elengedni (és ez nagy szó, mert korábban nagyon nehezen ment).
Az élet-halál témakört illetően is de az élet más területein is.

Hosszú lenne leírni, miért ajánlanám ezt a módszert másoknak. Valójában azt kellene leírnom, mit is csinál a kineziológia és azt miért teszi. Ha azt valaki tudja és nyitott rá, akkor megérti, hogy miért is lehet hatásos gyógymód a léleknek. De ha ismerik a működést, akkor azt is, hogy valójában mindenben tud segíteni, ami a belső énünkhöz kapcsolódik. Így közvetett módon az egészségünket is támogatja. A konklúzió tehát az, hogy bárki, aki úgy érzi, hogy az élet bármilyen szegmensében kibillent az egyensúlyból, az nyugodtan forduljon a kineziológiához, mert egy kifinomult de erőteljes segédeszköz.

Visszaugrás a navigációhoz