Ugrás a tartalomra

  • Hívj bizalommal! 06 20 540 84 22

    Írj e -mailt!

  • Következő program

    Részletek

    Tartalomjegyzék erről az oldalról:

    2018. július Krisztina démonjai

    Visszaugrás a navigációra
    Az oldal cikkei bevezetőkkel:

    2018. július Krisztina démonjai

    Kedves Ági!

    Bár nem elsősorban a magam, hanem a gyermeke(i)m életében fennálló probléma miatt kerestelek meg, rá kellett jönnöm, hogy a sejtésem helyes: ok és okozat erősen összefügg és hat egymásra.

    A démonjainkkal szembenézni nem könnyű. Bennem is elég sok ellenállás volt kezdetben, de a kedves, ugyanakkor határozott irányításod lehántotta ezt rólam és képes lettem másként tekinteni magamra is a beszélgetésünk végére. Sokat gondolkodtam az elmúlt napokban az elhangzottakon. A feltett kérdéseid kapcsán eszembe jutnak dolgok, amit a régi hiedelmeimen, szemüvegen keresztül néztem akkor, amikor megtörténtek és szinte érzem, ahogy most másként tekintve rájuk el tudom engedni őket. Örömmel tölt el, hogy képesnek érzem magam hittel és bizalommal fordulni az emberek és égiek felé.

    A testem is reagál, de gondolom ez így normális: az egyébként néha itt-ott sajgó jobb oldali testrészeim most egyszerre kezdtek fájni.

    Mindenkinek ajánlom ezt a módszert, aki meri annyira szeretni és tisztelni Önmagát, hogy szembenézzen a problémáival.

    És végül egy idézet, amit másnap kaptam:

    „Te magad vagy az, akit születésedkor rád bíztak, elsősorban magadért vagy felelős életed során.

    S a másokért való felelősségérzet első helyen – ámbár jóságnak és önzetlenségnek tűnik – ravasz ördögi csapda, ami eltérít attól, ami elsődleges dolgod a Földön.”

    Popper Péter

    Visszaugrás a navigációhoz