Ugrás a tartalomra

  • Hívj bizalommal! 06 20 540 84 22

    Írj e -mailt!

  • Következő program

    Részletek

    Tartalomjegyzék erről az oldalról:

    2018. május Ildikó szembesül

    Visszaugrás a navigációra
    Az oldal cikkei bevezetőkkel:

    2018. május Ildikó szembesül

    Azért kerestem meg Ágit, mert 45 évesen, egy kétszer egymás után átélt betegség miatt elkezdtem a lelki okokat keresni, hogy miért történnek velem rossz dolgok, és hogy tudnék kitörni abból a lelkiállapotból, amibe ezek után a történések után kerültem. 
    Úgy éreztem, hogy megrekedtem, nem találom a helyem, félek, szorongok, és nem látom a kiutat, nem tudom, hogy miért történnek velem az utóbbi időben negatív dolgok és miért nem tudok újra nyitott, optimista és pozitív lenni, annak ellenére, hogy testileg félig már meggyógyultam. Elsősorban az első lépést nem tudtam, hogy hogyan tegyem meg, hogy tudnék felállni a padlóról, és újra az az életvidám, pozitív nő lenni, aki még nemrég voltam. Sem a magánéletben, sem a munkában nem éreztem a késztetést arra, hogy egyáltalán valamit csináljak, nemhogy pozitív dolgokat.
    A konzultáció egy újfajta szemléletet, egyfajta nyugodtságot adott.
    Magamat hibáztattam sok olyan dologban, amiben nem kellett volna, és ebbe az ördögi körbe teljesen belecsavarodtam. Most másképp nézek már azokra a dolgokra.

    Nem volt jó érzés szembesülni olyan dolgokkal, amelyeket az ember szívesen söpör a szőnyeg alá.
    Ági ezeket a helyzeteket kiváló empátiával kezeli, és segít a megoldásban is.

    Még csak pár napja történt a kezelés, de már most tisztábban látok sok mindent.
    A változás valószínűleg hosszabb távon fog bekövetkezni.

    Jó letenni a terheket, és egy újfajta megvilágításban, mintegy kívülről ránézni a saját problémáinkra, melyek lehet, hogy nem is akkora problémák, mint amennyire mi azt gondoljuk róluk.

     

    Visszaugrás a navigációhoz