Ugrás a tartalomra

 • Hívj bizalommal! 06 20 540 84 22

 • Tartalomjegyzék erről az oldalról:

  Mire való az önismeret?

  Visszaugrás a navigációra
  Az oldal cikkei bevezetőkkel:

  Mire való az önismeret?

  “Ha még nem őrültél meg teljesen ebben a bolond világban, az azt jelenti, hogy valahogyan el tudod érni a benned lévő csendet.” Eckhart Tolle
   Nagyon konkrétan és egy szóval arra, hogy ne szedjen szét a világ.
  Az a rengeteg inger, ami ér bennünket nap, mint nap, ide – oda ráncigál és megannyi élvezettel kecsegtet. De nem tesz boldoggá. A valódi boldogsághoz sokszor  egy hosszú és nem mindig kellemes út vezet, melyben elménk minden túlzását és félreértését levetjük, ami a tanulás és nevelés során ránk ragadt s így kerülünk egyre közelebb a lelkünkhöz. A hamis énünk akar megszabadulni az életek óta felhalmozott meggyőződéseitől, tévedéseitől, hamis felhatalmazottságaitól.
  A világ polaritásban működik, a mélység és a magasság egyszerre van jelen, nem lehet megúszni a tanításokat, mert a tanítás egyben a szeretet és a szeretet egyben tanítás is.
  Minden korláttal, amit az élet elénk hoz segít a választásban, hogy rátalálhassunk a valódi lényünkre. Bár sokszor tűnhet úgy, hogy a korlátozás, a fájdalom kívülről jön, ez csak a látszat.
  A lelkünk vezet ( NAGY  ÉN ) és a személyiségünket ( KICSI ÉN)
  korlátozza azért, hogy valódi és érett lényekké válhassunk, aki képes szétválasztani az ocsút a búzától és képes a szeretet törvényével összhangban élni.

  Visszaugrás a navigációhoz