Ugrás a tartalomra

  • Hívj bizalommal! 06 20 540 84 22

    Írj e -mailt!

  • Következő program

    Részletek

    Tartalomjegyzék erről az oldalról:

    2018. augusztus Krisztina már nem szorong

    Visszaugrás a navigációra
    Az oldal cikkei bevezetőkkel:

    2018. augusztus Krisztina már nem szorong

    Több hónapja küzdök szorongással és kényszeres negatív gondolatokkal, melyek megnehezítik a mindennapjaimat. Az élet minden területét magam szeretném irányítani, mely már szinte lehetetlen helyzet teremt a körülöttem lévők számára.

    Már az első konzultáció alkalmával feltártuk, hogy ezek a rossz beidegződések, félelmek honnan erednek, hogyan lehetne ezeken változtatni. Jó tudni azt, hogy van rá megoldás.

    Az első foglalkozás hosszú időt vett igénybe, mely alatt mindenféle gondolatok és ezzel együtt érzelmek keringtek bennem. A foglalkozás végére eléggé lemerültem, mely (szinte hihetetlen) de erőt adott.

    Már látom, hogy mindenképpen változtatni szeretnék azon, hogy nem adok az emberek véleményére annyira. Ha valakinek nem tetszik az, amit csinálok, vagy ahogyan csinálom az nem probléma, én így látom jónak. Persze ehhez az kell, hogy a legjobb tudásom szerint járjak el, de nem baj, ha hibázom.

    A konzultáció utáni  első napokban nem változott a szorongás nagysága, viszont egy hét elteltével mára már lényegesen lecsökkent. Elkezdtem azon gondolkodni, hogy mi az, amit másként csinálok azóta, de rá kellett jönnöm, hogy valószínűleg a kezelésen elvégzett feladatok, ott elhangzott segítő gondolatok értek be, és hoztak megkönnyebbülést.

    Ha valaki igazán akar változni és ehhez mer igazán mélyen beleásni a gondolataiba, akkor mindenképpen itt a helye. Én ezelőtt 15 évvel már részt vettem vidéken egy kezelés sorozatban. Akkor az is gyökeres változást hozott az életemben.

    UI.: KÖSZÖNÖM!

    Visszaugrás a navigációhoz