Ugrás a tartalomra

  • Hívj bizalommal! 06 20 540 84 22

    Írj e -mailt!

  • Következő program

    Részletek

    Tartalomjegyzék erről az oldalról:

    2019. április Dóri magára talált

    Visszaugrás a navigációra
    Az oldal cikkei bevezetőkkel:

    2019. április Dóri magára talált

    Pontosan sosem tudtam megfogalmazni, mi is a problémám. Egyszerűen csak azt éreztem, valami nincsen rendben, nem vagyok a helyemen és évek óta húzódó döntéseket képtelen vagyok meghozni, annak ellenére, hogy a szívem mélyén mindig is tudtam, mi volna a helyes. Nem tudtam, hogy igazából, ki is vagyok én. Talán az a legjobb kifejezés, hogy csak sodródtam.

    Az első konzultációnkat megelőzően, már több alkalommal is voltam szakembereknél, de ott egyik alkalommal sem éreztem azt, amit a veled folytatott konzultáció során. Az első alkalom után megszületett bennem az az érzés, hogy valaki végre ért és lát engem, talán jobban is, mint én saját magamat.

    Az első találkozásunk előtt hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem voltam egy kicsit szkeptikus, de ez az érzés elég hamar eltűnt, főleg miután megannyi alkalommal olyan dolgokra éreztél/kérdeztél rá, amik igazán megdöbbentettek. A konzultációk során maximálisan biztonságban éreztem magamat és sikerült úgy megnyílnom neked, mint ahogy más előtt, még nem ment. Előtted bátrán mertem vállalni a gyengeségeimet, hibáimat, a bűneimet és a vágyaimat is.

    Őszintén, mióta veled dolgozom, úgy érzem: bármiben tudok változtatni.
    Kezdem érteni magamat és a tetteim mögötti belső vagy külső késztetéseket,
    tanult vagy felvett mintákat. Ezek tudatában úgy érzem, én irányítom az életemet

    Pár hónap közös munka után meg tudtam hozni azt a döntést, amire addig nem voltam képes. Mikor elmeséltem neked, hogy megléptem, amit évekkel ezelőtt kellett volna, láttam rajtad, hogy őszintén örülsz és biztosítottál róla, hogy tudod, most még nagyon fáj, de higgyem el, ezután kezdődik csak az igazi élet számomra, amiben valóban ki tudok majd teljesedni, és ami számos meglepetést tartogat.

    Ezután a konzultáció végén azt mondtad nekem, jó érzés végre mosolyogni látni, amit akkor még nem igazán értettem, hiszen többnyire mindig mosolygok. Azóta viszont rájöttem, miért mondtad. Az a mosolyom évek óta először volt egy igazán mélyről jövő, nyugodt, szorongás és megfelelési kényszer nélküli, „kezdek a helyemen lenni” mosoly. 

    Még valóban sokszor nehéz, de amit határozattan érzek, hogy kezdek megnyugodni és egyre kevesebbet szorongok, a mosolyom pedig egyre többször, egyre őszintébb. És ezt igazán köszönöm Neked.

    Ezzel a módszerrel sokan elég szkeptikusak, de én mindenkinek csak azt tudom mondani, hogy mégis mit veszíthet? Menjen el egy konzultációra, ne rejtse véka alá a szkepticizmusát, de próbáljon meg egy kicsit nyitott lenni és figyelje, ahogy a konzultáció alatt a valódi figyelemtől és szakértelemtől leomlanak a falak, amiket saját maga épített fel. Minden embernek vannak problémái, és aki igazán változni vagy változtatni szeretne, annak lehet, nem árt egy teljesen másfajta nézőpont.

    Ha valaki hasonló problémákkal küzdene, mint én, vagy egyszerűen csak elakadt volna valahol az életben és azt kérne, tanácsoljak valakit, aki segíthetne neki, Te lennél az első, akit tiszta szívvel, maximálisan ajánlani tudnék.

     

    Visszaugrás a navigációhoz