Ki vagyok én?

Ismerj meg.  17  percben   Kineziológiáról, Életfeladatról, lélekről, életről.

Már gyermekként feltettem az engem legjobban izgató kérdéseket. Vajon kik vagyunk, honnan jöttünk és hová tartunk. Az önismeret nagyon korán az életem fókuszába került.

Nekem is voltak  mélypontok az életemben.

Forgolódtam magam körül és nem tudtam kihez fordulhatnék. Még most is ezt tenném, ha közben nem kezdtem  volna tanulni, tanulni és tanulni. Sok elmélet és még több gyakorlat vezetett a jelenig. Rengeteg felismerésre jutottam az életemmel kapcsolatban.

Már értem ki miért van körülöttem s miért vannak tipikusan rám jellemző problémáim. Ezért tudom, hogy mindenre van megoldás. Mégpedig bennünk!

2003-ban A Mantra Alternatív Természettudományi Főiskola szakán, szellemi gyógyító képesítést szereztem. Több, mint 18 éves terápiás múltra tekinthetek vissza. Számtalan programon, csoporton vettem részt.

Megismerkedtem a Tarot lapjaival, a Ji-ching ősi szimbólumaival, az Enneagram karaktertípusaival, a mindannyiunkban ott élő Belső gyermekkel, a Sors – és életfeladat számok jelentéseivel.

Tanultam személyiség lélektant, tranzakció analízist, BMR  – belső megélések rendszerét, megismerkedtem életünk játszmáinak végtelen összetettségével és az erre alapozott Sorskönyv jelentőségével Berne, Jung, Adler, Ericsson nyomában az alternatív pszichológia keretein belül.

Számtalan tűzön járáson, transzlégzésen, csakralégzésen gyakorlati beavató tapasztaláson, Megvilágosodás Elvonuláson vagyok túl.
Az Ébredés játékos önismereti  módszer  ismerőjeként  igyekszem tudásom legjavát átadni.

Egyéni konzultációkkal segítem  a hozzám fordulókat  a mindennapi élet problémáinak megoldásában

Célom, hogy saját tapasztalataimat megosztva mindenki rátalálhasson a benne lévő összefüggésekre.

 

Visszaugrás a navigációra