adatvédelmi szabályzat

A sasagi.hu tiszteletben tartja az oldalra regisztrálók személyes adatok védelméhez fűződő alkotmányos alapjogát. Elkötelezett atekintetben, hogy különös figyelmet fordítson a regisztrált felhasználók információs önrendelkezési jogára és hozzájáruljon a látogatók biztonságos internetezési lehetőségeinek megteremtéséhez. Ennek szellemében a személyes adatokat mindenkor bizalmasan, a hatályos vonatkozó jogszabályok megtartásával kezeljük, így különös tekintettel a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi XIII. törvény, az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény, valamint a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény rendelkezéseire.

Az adatkezelés jogalapja és célja

A sasagi.hu weboldalán történő adatszolgáltatás önkéntes. A portálon való regisztrációval a felhasználó kifejezetten hozzájárul személyes adatai kezeléséhez. Az adatkezelés jogalapja az 1992. évi XIII. törvény 3. § (1) bekezdésének a) pontja alapján az érintett hozzájárulása, illetve az elektronikus kereskedelemi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 13/A. §-a, valamint a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény 6. § (5) bekezdése. A regisztráció a honlapon elérhető bizonyos szolgáltatások (pl. kedvenc cikkek bejelölésének és gyűjtésének) feltétele.

A megadott adatokat a sasagi.hu a regisztrált felhasználók azonosítása, a felhasználók megkülönböztetése, a felhasználókkal történő kapcsolatfelvétel, statisztikai kimutatások készítése, hírlevél küldése valamint marketing célok elérése érdekében rögzíti.

A személyes adatok köre és az adatkezelés időtartalma, hírlevél küldés

Az alábbi, a regisztráló által megadott személyes adatokat kezeljük: vezetéknév és keresztnév, becenév, e-mail cím.

A sasagi.hu a felhasználó e-mail címét felhasználva a felhasználóval közvetlen megkeresés módszerével hírlevelet és reklámot közöl, a felhasználó az előbb írt közvetlen megkeresés módszerével történő reklám közléshez a portálon való regisztrációval vagy a hírlevél-feliratkozással kifejezetten hozzájárul.

A hírlevélről a felhasználó bármikor leiratkozhat a hírlevélben található leírás szerint. A leiratkozás biztonsági okokból csak akkor lesz érvényes, ha a leiratkozási kérelmet a felhasználó e-mailben megerősíti, így elkerülhető, hogy valaki más szándékosan vagy tévedésből mást leírjon a hírlevélről.

A feliratkozás és a regisztráció alapján sasagi.hu visszavonásig kezeli a hírlevélre feliratkozott és a regisztrált felhasználó adatait. A hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen visszavonható. Ebben az esetben a nyilatkozó nevét és minden egyéb személyes adatát a nyilvántartásból haladéktalanul töröljük, és részére hírlevelet a továbbiakban nem küldünk.

Az adatvédelmi szabályzat folyamatosan elérhető az alábbi címen: http://www.sasagi.hu/adatvedelmi-szabalyzat/
Amennyiben úgy érzed, hogy a jelen nyilatkozatban foglaltakon túlmenően további kérdésed lenne, vagy problémád merülne fel, amely a nyilatkozat alapján nem, vagy nem teljesen egyértelmű, illetve magyarázatra szorul, kérjük, lépj kapcsolatba velünk a info@sasagi.hu e-mailcímen.

adatkezelés nyilvántartási száma NAIH-84196/2015.

Visszaugrás a navigációra